Dataheroes te zien in Nederland Maakt Het op RTL-Z!

Dataheroes te zien in Nederland Maakt Het op RTL-Z!

16/04/2021

Een kleine twee maanden geleden deelde we een bericht op LinkedIn dat er een ware filmcrew opnames aan het maken was in het Dataheroes kantoor. We eindigde toen met een cliffhanger en de belofte om hier binnenkort meer over te gaan vertellen.

 

Dat binnenkort werd helaas wat langer dan verwacht, maar we kunnen nu dan toch echt met trots mededelen dat Dataheroes binnenkort op TV is!

De opnames die eind januari gemaakt zijn komen terug in het RTL-Z programma “Nederland Maakt Het”. Nederland Maakt Het gaat over Nederlandse organisaties die innovatieve technologieën ontwikkelen, maken of toepassen in een wereld die op technologisch gebied continu in verandering staat.

We zijn dan ook supertrots dat Dataheroes gevraagd is om in dit programma onze visie te delen op het gebied van data privacy bescherming en hoe wij dit onderwerp nu al op innovatieve manier aanvliegen. Zo staan we in het programma item stil bij waarom het belangrijk is persoonsgegevens te beschermen, hoe je dat kan aanpakken doormiddel van anonimiseren en hoe deze aanpak het vertrouwen in je organisatie kan vergroten.

Naast ons verhaal is ook Itris gevraagd over hoe zij als softwareleverancier het beschermen van privacygevoelige gegevens aangepakt hebben. Zo deelt Ernst Visser, Data Protection Officer bij Itris, hoe zij de privacygevoelige gegevens van haar klanten beschermt gedurende test- en acceptatieprocessen.

De uitzending van Nederland Maakt Het waarin wij te zien zijn wordt op zaterdag 1 mei om 14:00 uitgezonden op RTL-Z. Mocht je op dat moment net niet bij een TV in de buurt zijn kun je altijd nog een van de herhalingsuitzendingen zien. Die worden uitgezonden op:

  • Zondag 2 mei om 16:00;
  • Dinsdag 4 mei om 10:30;
  • Vrijdag 7 mei om 14:30.