Dataheroes Privacy Guard 2.6

Dataheroes Privacy Guard 2.6

27/02/2021

Deze week komt Dataheroes Privacy Guard 2.6 beschikbaar als download. In deze nieuwe release van onze anonimiseeroplossing zitten weer een aantal nieuwe functionaliteiten en optimalisaties om het anonimiseren zo gemakkelijk en volledig mogelijk te maken. In dit nieuwsbericht zetten we alvast de belangrijkste op een rijtje!

 

Nieuwe anonimiseermethode: Replace Match

Dataheroes Privacy Guard 2.6 introduceerd een nieuwe anonimiseermethode: Replace Match.


Met Replace Match is het mogelijk om specifieke woorden binnen, bijvoorbeeld, memovelden te vervangen. Deze woorden kunnen handmatig of dynamisch (via een query) opgebouwd worden zodat het mogelijk wordt om, bijvoorbeeld, de namen van medewerkers te anonimiseren binnen een functieverslag.

Bugs

Er zijn een aantal extra bugs binnen de grafische interface van Dataheroes Privacy Guard opgelost. De meeste van deze bugs hadden te maken met errors die op konden treden op het moment dat er meerdere schermen tegelijkertijd open waren binnen de applicatie.

 

Meer zien van Dataheroes Privacy Guard?

Wilt u zelf zien hoe Dataheroes Privacy Guard u zou kunnen ondersteunen bij het beschermen van privacygevoelige data? Neem contact met ons op en we laten u graag zien hoe Data Privacy Guard uw gegevens kan beschermen!