Championing Data Protection and Privacy

Een onderzoek naar de bescherming van dataprivacy en de unieke voordelen die dit organisaties biedt.

Eind 2019 publiceerde Capgemini de resultaten van een onderzoek naar de AVG-compliancy van een groot aantal organisaties wereldwijd. Hierbij werd niet alleen onderzocht of de organisaties voldoen aan de wet- en regelgeving van de AVG, maar ook of zij dit ervaren als een onderscheidend voordeel ten opzichte van de concurrentie.

Het resultaat? 92% van de ondervraagde organisaties die voldoen aan de AVG wet- en regelgeving ervaren een voordeel ten opzichte van de concurrenten die niet compliant zijn!

Key takeaways

Hieronder zetten we de key takeaways vanuit het Capgemini onderzoek voor u op een rij. Benieuwd naar het hele onderzoek? Dit is terug te vinden via deze link.

28%

van de ondervraagde organisaties geeft aan volledig compliant te zijn met de AVG wet- en regelgeving.

66%

heeft fulltime medewerkers in dienst genomen om de compliance aan AVG wet- en regelgeving te behalen en in stand te houden.

90%

ontvangt regelmatig AVG-gerelateerde vragen van personen wiens gegevens zij verwerken.

92%

van de organisaties die aangeven te voldoen aan de AVG geven aan een voordeel te hebben ten opzichte van de concurrentie, juist door het voldoen aan de wet- en regelgeving.

Hoe Dataheroes Privacy Guard u kan helpen

Wilt uw organisatie ook voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van privacybescherming? Met Dataheroes Privacy Guard helpen wij u hierbij door persoonsgegevens te anonimiseren, zodat deze niet meer onder de AVG wet- en regelgeving vallen. Zo voldoet u niet alleen aan wet- en regelgeving maar kan uw organisatie zich onderscheiden ten opzichte van de concurrentie! Neem via de onderstaande knop contact met ons op en wij laten u graag zien hoe Dataheroes Privacy Guard voor u een oplossing biedt!